حل دستگاه معادلات خطی فازی

thesis
abstract

نخستین فصل را به معرفی روشهای تکراری قطعی از جمله روش فوق تخفیف متوالی و ارئه قضایای اساسی همگرایی اختصاص می دهیم. روش فوق تخفیف متوالی در سال 1950 توسط فرانکل و یانگ معرفی شد، سپس در سال 1950 و 1954 توسط یانگ تعمیم داده شد. اساسی ترین قضیه ای روش، قضیه ای در مورد همگرایی این روش است که توسط کاهان در سال 1958 ارائه شده است و بازه ای را برای پارامتر w بدست می دهد. در فصل دوم، روش تجزیه lu و روشهای تکراری فازی مانند روش تکراری ژاکوبی، روش تکراری گاوس_سایدل، روش تکراری فوق تخفیف متوالی، روش تکراری فوق تخفیف متوالی متقارن و روش تکراری گرادیان که روش تند ترین شیب را نیز به دنبال داشت بررسی می شود. فصل سوم در مورد ماترسهای مستطیلی و بدست آوردن شبه معکوس اینگونه ماتریس ها می باشد. همچنین از طریق ماتریسهای متعامد، روشی را برای بدست آوردن جواب اینگونه ماتریسها بررسی کردهایم. در این قسمت از دو روش معادلات نرمال و روش تجزیه qr کمک گرفته و جوابی برای اینگونه ماتریسها بدست می آوریم. در فصل چهارم، یک روش عددی برای یافتن جواب مینیمال از یک دستگاه خطی فازی دوگان، بر اساس شبه معکوس ماتریس ضرایب که دارای رتبه کامل سطری یا ستونی می باشد،بررسی می شود.

First 15 pages

Signup for downloading 15 first pages

Already have an account?login

similar resources

حل دستگاه معادلات خطی فازی و معادلات سیلوستر فازی

در این پایان نامه، چندین روش برای پیدا کردن جواب دستگاه معادلات سیلوسترفازی به فرم ax+xb=c ، بطوریکه a و b دو ماتریس حقیقی m*m، c یک ماتریس فازی m*m و x یک ماتریس مجهول است، ارائه خواهیم داد. شرایط لازم و کافی برای وجود مجموعه جواب فازی آورده شده است. در پایان نامه، برنامه ی روشها و بعضی مثالهای عددی ارائه می گردد.

15 صفحه اول

حل یک دستگاه از معادلات خطی با روش آنالیز هموتوپی

در این مقاله، الگوریتم موثری برای حل دستگاه معادلات خطی بر اساس روش آنالیز هموتوپی ارائه می دهیم. این روش با روش تکرار ژاکوبی کلاسیک مقایسه شده و آنالیز همگرایی آن مورد مطالعه قرار می گیرد. در پایان دو مثال عددی برای موثر بودن این روش ارائه خواهیم داد.

full text

حل دستگاه معادلات خطی به کمک بهینه سازی

درریاضیات کاربردی، به ویژه تعیین جواب تقریبی برای معادلات انتگرال و معادلات دیفرانسیل معمولی و پاره ای، به مسائلی برخورد می کنیم که گر چه از نظر تئوری دارای جواب یکتا هستند ولی در عمل، با گسسته سازی آنها، جوابهای عددی زیادی برای مسأله به دست می آید. در چنین مواردی باید به طریقی از بین جوابهای تقریبی آن را که به جواب واقعی نزدیکتراست انتخاب کرد. مسائل بد وضع دارای ویژگی فوق هستند. متأسفانه مدل ر...

full text

بررسی روشهای عددی برای حل دستگاه معادلات خطی فازی

یکی از مهمترین ابزارها درمهندسی و علوم پایه استفاده ‏ازدستگاه ‏معادلات می باشد. از آنجا که در عمل چند یا تمامی پارامترهای دستگاه ‏توسط کمیت های فازی بیان می شوند، بررسی وتوسعه ی روش های تئوری و عددی برای حل دستگاه معادلات خطی فازی از اهمیت بالایی برخوردار است. برای اولین بار چنین دستگاه هایی توسط باکلی مورد مطالعه قرارگرفت. پس از آن فریدمن یک مدل اساسی را برای حل آن ارائه داد. هدف اصلی دراین پا...

15 صفحه اول

My Resources

Save resource for easier access later

Save to my library Already added to my library

{@ msg_add @}


document type: thesis

دانشگاه تربیت معلم - سبزوار - دانشکده علوم پایه

Hosted on Doprax cloud platform doprax.com

copyright © 2015-2023